Började med en kaffe hos Wingqvist.
 
Åkte sen ut till Stallet och fixade med Vatten. Vatten överallt.
 
Tog in Leo och tog en tur på banan.
Han testade ingenting till en början, Kändes så himla tillfreds med mig, Väldigt trevligt, Efter ca 15 min var det som att bensinen tog slut. Blev väldigt fundersam eftersom jag inte känner honom, och han var väldigt pigg första (och enda) gången jag red honom.. Hoppade av och gick med honom medan jag som den hönsmorsa man är, hörde av mig till Sofia. PANIK. Grov ångest om de är något med hästen man passar medans ägaren är på välförtjänt semester.
Tack och lov sa Sofia att han är en sölkorv ibland och testar på det sättet också.. ZzZzzz Leo... Blev en promenad då istället och pyssel i stallet. På Onsdag ska jag rida ut och då får han fasen inte bestämma sig för att skrämma mig med satyg som att "kännas hängig" ... Han är ju för rolig.
Det är så skön storlek på Leo, Behöver inte ha armarna över huvet när man ska sadla.
Greta´s Pappa. SNYGG
 
Hade kollen av Matildas Zalve idag också, Hon är så snäll att hålla på med. Blev några borstdrag, byte av vattenhinkar, ett pusskalas och koll av fossingarna.
Efter det blev det en promenix med Fröken Grå och rykt.
Blev lite ändrade planer så imorgon åker vi till Runsten på morgonen så ska Pontus rida henne innan jag rullar till jobbet.
 
I morgon blir det fullt pådrag. Varför starta igång lite lugnt?
Ställer klockan på kvart i 6, hinner slänga in 2 maskiner tvätt och fixa en matlåda innan vi åker till stallet och lastar in Greta- rullar mot runsten- tillbaka, Jobb kl 14:00-23:00.
Första dagen heltid sen olyckan. Blandade känslor.
Kommer hursom vara väldigt trött på kvällen. Men man kommer snabbt in i det igen, Det är ju rutin.